Profiel

Innovo is in 2009 opgericht door Linda Verdiesen (1975).

In mijn werk richt ik me op individuele coaching en teamontwikkeling.

 

 

Woorden die mij kenmerken zijn: energiek, betrokken, ruimdenkend, kritisch en pragmatisch.

 

 

 

Klanten ervaren mijn begeleiding als open, respectvol, luisteren zonder oordeel, durft te confronteren, komt tot de kern, creeërt veel leermomenten tijdens het proces en maakt steeds de vertaling naar de dagelijkse praktijk.

 

Ik heb zowel een coach- als een trainersopleiding afgerond. Ook op het gebied van paardencoaching heb ik diverse opleidingen gevolgd.

 

Methodieken die ik gebruik zijn afhankelijk van de coachvraag én de leerstijl van de klant.

 

 

Voordat ik Innovo heb opgericht ben ik negen jaar werkzaam geweest binnen de zakelijke  dienstverlening; waarvan vier jaar binnen de Accountancy en vijf jaar in de Werving & Selectiebranche. Hierbij heb ik samengewerkt met vele verschillende bedrijven en nog veel meer verschillende mensen. De laatste 3 jaar heb ik leiding gegeven aan een team van 10 personen.    

 

De persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen is altijd mijn drijfveer geweest en dat komt nu volledig tot uiting in mijn werk als coach en trainer.  Dat ik dat op sommige momenten kan doen in samenwerking met paarden zorgt ervoor dat ik mijn passie op een effectieve manier aan mijn werk heb weten toe te voegen.